Jag Camilla Larsson, min man Lasse och vår yngsta dotter Emilia bor ca 1 mil utanför Linköping i kanten av Sturefors marker med mycket hag och ängsmarker med stora pampiga ekar därav vårat kennelnamn.
Det har funnits många olika typer av hundar i familjen
under åren då min man är jägare och använt många raser i praktisk jakt.
Jag köpte min första hund som var en Golden retriever på 80 talet som skulle användas som stötande och eftersökshund.
Efter några år med Golden köpte jag min första Engelsk springer spaniel, en glad livlig och arbetssugen hund som passade mig.
Det blev fler springer, och 1997 fick jag kennel namnet Ekkällan's.
Tiken Trollängen's No doubt  'Annie' kom till oss hösten 1998.
Annie fick tre kullar den sista på kennel Trollängen.
När våra tre döttrar började intressera sig för agility,så skaffade vi en dvärg pudel. Det var svårt att samsas om en hund att träna med. Vi funderade på vilken ras som skulle kunna vara aktuellt till tjejerna att träna med. Jag har under min uppväxt spenderat mycket tid hos mina kusiner som på 70-talet hade en liten tre färgad Sheltie tik som min moster ställde ut flitigt. Vi älskade denna lilla hund som följde oss var vi än gick, jag har under åren följt rasen lite på håll, så vi bestämde oss för att Shetland Sheepdog skulle bli vår ras.

Sheltien är en liten lättskött vacker hund som är väldigt lätt att lära, och med ett underbart temperamentet.
2003 köpte vi vår först Sheltie. Jag har sedan dess fött upp Sheltie och tycker att det är en väldigt trevlig ras som passar både yngre och äldre hundälskare.
© Ekkällans Kennel